Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Nagyon örülök, hogy rátaláltatok a weboldalamra, ami segítségetekre lehet abban, hogy megismerjétek az esküvői fotós munkáimat és szolgáltatásaimat. Arra biztatlak titeket, hogy nézzétek meg a galériámat, és amennyiben megtetszettek a képeim, vagy bármilyen információra van szükségetek, akkor bátran keressetek fel az elérhetőségeim bármelyikén.

Az esküvőtök napján annyi csodálatos esemény fog történni veletek, amelyeket még felidézni is nehéz lesz. Nekem az lesz a feladatom, hogy ezeket az egymást követő eseményeket, ceremóniákat megörökítsem fotóriporteri stílusban, úgy, ahogyan Ti szeretnétek. Veletek töltöm az esküvőtök napját, de mégis a háttérben maradok, igyekezve elkapni minden apró, örömteli és megható pillanatot. A célom az, hogy amikor megkapjátok a fotóalbumot, és bármikor fellapozzátok, újra és újra fel tudjátok idézni életetek legfontosabb napját.

E hivatás nehézsége és szépsége a megismételhetetlenségben rejlik, hiszen egy pár csak egyszer fogadhat örök hűséget egymásnak. Az esküvő napját egy jó értelemben vett feszültség és várakozás veszi körül, amelynek látszódnia kell a képeken is. Ahhoz, hogy a fotókkal hitelesen át tudjam adni ezeket az érzéseket egy bizalmi kapcsolatnak kell kialakulni közöttünk, amelyet már az első találkozásunkkor építeni fogunk. Ha közösen el tudjuk érni, hogy a feszültség és a várakozás inspiráljon bennünket, akkor csodálatos képek fognak születni.

Fontos, hogy a kreatív fotóknak csak egy apró része készül klasszikus-direkt beállításban. A legtöbb képet akkor fogom elkészíteni, amikor szabadon és spontánul viselkedtek, így a kreatív esküvői fotózás nem fog másról szólni, minthogy jól érezzük magunkat. Az egész napos fotózáson, a ceremóniákon és a vacsorán természetesen a legtöbb kép rólatok fog készülni, de közben megörökítem a násznépet, sőt igyekszem az olyan apró részleteket is bemutatni, amelyet más észre sem vesz.

Az esküvői album mellé válogatás után megkapjátok az összes képet, hiszen azt csak ti tudhatjátok, hogy a fotók közül melyek azok, amelyek a legkedvesebbek a számotokra. A megelégedettségetek a legfontosabb a nekem, és az ajánlásotok lehet a bizonyíték arra, hogy jól végzem az esküvői fotós hivatásomat.

Nagyon remélem, hogy a weboldalam és a munkám felkelti az érdeklődéseteket, és hamarosan egy személyes beszélgetés keretében már a konkrét elképzeléseitekről beszélgethetünk.

Budapesti vagyok, így szívesen vállalok esküvői fotós feladatokat Budapesten és a vonzáskörzetében, különösen Dunakeszi, Göd, Vác, Fót, Veresegyház, Aszód, Mogyoród, Kerepes, Kistarcsa és Csömör településeken. A családom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakik, így szívesen utazom haza, de akár az országban bárhová esküvői fotós feladatok végett.

Kellemes esküvői készülődést kívánok Nektek.

Torzsa Lajos – esküvői fotós Dunakeszi – Budapest – Magyarország