Jegyes fotózás

A jegyes fotózás, más néven e-session, vagy engagement session akár a főpróbája is lehet az esküvői kreatív fotózásnak. Annyi különbséggel, hogy ekkor nem vagytok időkeretek közé szorítva, és nincs rajtatok az esküvő nyomása.

Az emberek többsége nincs ahhoz hozzászokva, hogy fényképezőgép előtt pózoljon, ezért gyakran előfordul, hogy az esküvői kreatív fotózás során zavarba jönnek, és kell egy kis idő, amíg feloldódnak. A jegyes fotózás során lehetőség van arra, hogy jobban összehangolódjunk, megszokjátok a fényképezőgép jelenlétét, így a nagy nap során már nem lesztek zavarban, és csak egymásra fogtok koncentrálni.

A jegyes fotózás alkalmat ad arra, hogy kialakuljon közöttünk a bizalom, és ha meg vagytok elégedve a munkámmal, akkor bátran kérhettek fel az esküvői fotósotoknak.

Az e-session során az a legfontosabb, hogy kényelmesen érezzétek magatokat, ezért az a legjobb, ha mindennapi viseletbe jöttök. A fotózáshoz választhattok több helyszínt is, ha kedvetek van elvonulni, akkor elmehetünk egy csendes parkba, de ha úgy érzitek magatokat, akkor a fotókat elkészíthetjük a városi forgatagban is.

Fontos megjegyeznem, hogy a jegyes fotózáshoz nem szükséges, hogy már ki legyen tűzve az esküvőtök napja. Gondoljatok úgy az egészre, mint egy alkalomra, amely még jobban összehoz benneteket, hiszen a jó képeknek hihetetlen összetartó erejük van. A jegyesfotózást ezért kérhetitek akár évekkel a házasságotok előtt.

A jegyes fotók az esküvői fotókhoz hasonlóan örök emlékek maradnak. Hűen tükrözik a fiatalságotokat, az egymás iránti elkötelezettségeteket és a szerelmeteket. Az ekkor készült képeket pedig büszkén megmutathatjátok a vendégeiteknek az esküvőtök napján.

>Tovább A Jegyesfotókhoz<