Portréfotózás

Esküvői fotósként a portréfotózás egyik legkülönlegesebb műfaját végzem. Az esküvői fotózás során néhány speciális tényező figyelembe vétele mellett a portréfotózás szabályait kell figyelembe vennem.

A portréfotózás során az a legfontosabb feladatom, hogy megismerjem a fotóalanyomat, és ez a munkám legnagyobb kihívása. Egy portréfotó akkor jó, ha be tudja mutatni a fotóalanyt, és lássuk be, még egy általunk ismert embert is nagyon nehéz bemutatni másoknak.

Esküvői fotósként hamar elérkezett az a pillanat, amikor korábbi ügyfeleim, vagy a környezetemben élő emberek megkerestek azzal a kéréssel, hogy készítsek róluk portrékat. Szerencsére a fotós munkámon kívül is emberekkel foglalkozom, így az sem okozott számomra gondot, amikor már ismeretlen emberek felkéréseinek kellett eleget tennem.

Jelenleg a digitális fotózás korszakát éljük, szinte minden család tulajdonában van legalább egy kompakt digitális fényképezőgép. Amíg szüleinkről csak néhány kép készülhetett, addig manapság életünk minden eseményéről képek százait készíthetjük. Mégis, az emberek vágynak arra, hogy igazán jó fotók is készüljenek róluk, ezért igény továbbra is van a portréfotózásra.

A portréfotózás újra a reneszánszát éli, hiszen az emberek hihetetlen mennyiségű képet osztanak meg magukról a munkájuk során, az önéletrajzukkal, vagy éppen szabadidejükben a közösségi oldalakon. Ha neked is szükséged van minőségi portréfotókra, akkor ajánlom figyelmedbe a szolgáltatásaimat.

Vállalom:

-         önéletrajzba illeszthető portrésorozat készítését

-          gyermekportrék készítését

-          jegyesfotók készítését

-          divatos, egyedi portrésorozat készítését

[Gallery not found]

>Tovább A Portréfotókhoz<